perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kesäkahvila!

Eilen aamulla, tänään aamulla ja huomenna koko päivän pidän jälleen Kraftia auki. Puotilikka tekee vuoroja peräkkäin että saa sitten rennosti lomailla mökillä heinäkuussa. Suureksi, erittäin suureksi ilokseni, ja kenties teidänkin iloksenne, takapihalle avautui tunnelmallinen kesäkahvila. Kurkin aamuisin ikkunasta milloin pääsen hakemaan aamun ekan kahvin. Ja hyvää kahvia tarjoavatkin.

Sisäpihalla on ihana suojaisa kesätunnelma, aurinko ei paista suoraan, lämmin on silti ja ihanaa. Kesäkahvila on aina superloistoidea, että saa istuskella ulkona, nautiskella kesästä. Ruokakin on aina ekstrahyvää taivasalla. Kahvila tajoilee erikoiskahveja, monen sortin herkullisia (itse leipomiaan) kahvileipiä, tuoreita smoothieita ja lounasaikaan kasviskeittoa, salaatteja ja päivän quichen salaatin kera. Herkkuja pääsee maistelemaan arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16, sadevarauksella. Viileiden päivien varalta jokaisessa pöydässä on lämpöiset villaviltit. Pihalle pääsee Aleksanterinkatu 20 porttikongista, tai Bockin talon kautta. Tervetuloa!


Tunnelmallista, vai mitä, helmi Helsingin keskustassa.


Klikkaus suurentaa listan.


Edit. Huomasin juuri että ensi keskiviikkona naapurissa, Katariinankatu ykkösessä, Urbanstoryn sisäpihalla hauskuutellaan hyvissä merkeissä klo 20.30-22.30. Luomo PureBistro palvelee vieraita ja osa tuotosta lahjoitetaan WWF:n Itämeren suojelutyöhön. Illassa mukana MamboJambo, WWF ja Amphion Loudspeakers. Kuulostaa erittäin hienolta, kaikki mukaan!



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpas houkuttelevan viihtyisä. Siinä olis kiva istua kahvikupin ja jonkun herkun, kavereitten tai hyvän kirjan kanssa. Ihanaa, että kaupungeissa on nykyisin paljon kivoja katukahviloita

Anna kirjoitti...

etenkin tällaiset sisäpihaviritelmät on ihania, ei tarvihe kapealla kiireisellä kadulla minipöydässä istuskella.