keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Paratiisi livenä

Esittelen teille erään blogin jossa suomalainen nainen, Taru, elää elokuvamaisen ihanaa elämää espanjalaisen (?) miehensä Alexin kanssa. Tarina menee kutakuinkin näin:

A ja T tutustuvat ja tästä hetkestä kuukauden päästä puhuivat purjehtimisesta yhdessä jonnekin pitkälle reissulle. Ja kas sitten läksiväitsen purjehtiman ympäri maailman. Blogi kertoo tästä reissusta ja on höystetty häikäisevin kuvin. Ah niin ihanin kuvin, ihanista paikoista, ihanin värein ja tunnelmin. Sen lisäksi että matka käy maailman ympäri he ovat järjestäneet niin kivasti että tekevät viikon jokaisesta kuusta etätöitä (nii-in, keskellä sitä trooppista paratiisia, veneen kannella, pasaatituulten viilentäminä), joilla elättävät itsensä ja saavat aikaan jopa säästöjä. Niinpä he voivat jatkaa elämäntapaansa niin pitkään kuin siltä tuntuu.

Pysähtyä kivaan paikkaan päiviksi, viikoiksi, kuukausiksi, jatkaa matkaa kun tulee tunne. Lipua postikorttimaisemista toisiin. Syödä sushia joka on tehty kalasta jonka juuri kalastivat ja aamupalaksi vastapoimittuja troopppisia hedelmiä, juoda iltaisin auringonlaskiessa kannella tai valkealla hiekkarannalla coctaileja. Yöpyä silloin tällöin salaisissa luksusmajapaikoissa. Tämä autuuden lisäksi molemat ovat törkeän kauniita, Taru etenkin. Ja vaatekaappikin on täynnä järjettömän hintaisia upeita design-vaatteita ja -kenkiä.

Eihän kukaan voi elää oikeasti näin, mietin, ja tsekkaan uudet postaukset kateus-rakkaus-mentaliteetilla. Niin ihanaa ja niin kaukaista. Ei tunnu todelliselta, vaan elokuvalta, romaanilta, päiväunelta. Silti ilolla sukellan postauksien mukana palasiin paratiisia. Huikaisevaa että joku voi näin.

Blogiin klikkaamalla: The World Tour - Alex and Taru-

Ei kommentteja: