maanantai 30. elokuuta 2010

Tunnustus

Sain tunnustuksen Rouva Lakritsirouskulta ja kiitän mitä nöyrimmin. Beautiful Blogger Award. Minun tekisi nyt mieli nousta johonkin estradille, soperrella kyynelehtien, silti häikäisevän kauniina, ja kiittää rakkaitani kaikesta tuesta ja kannustuksesta!


Mutta tyydyn tunnustamaan, sillä tunnustuksen saamiseen liittyy seitsämän asian tunnustaminen itsestäni. Huvittavaa nimittäin koska tajusin että olen täällä vuolaasti jo tunnustanut kummallisia asioita ihan huomaamattani runsain mitoin. Montakohan kertaa olen joutunut kirjoittamaan 'pidätte varmaan minua nyt ihan pimahtaneena, mutta...'? Huvittaa myös siksi että tarkoitus on kertoa seitsämän asiaa itsestäni, eikä niitten tarvitse olla kummallisia asioita ja kuitenkin ajauduin heti sinne...

1. Vesi on elementtini, se on kiehtovaa ja kutsuvaa, havahdun usein että olen jäänyt tuijottamaan johonkin lammikkoon jonka kirkas vesi näyttää pohjaan saakka. En tiedä miksi näin on mutta veden läpinäkyvyys vangitsee joka kerta. Siitä huolimatta mahan pohjassani kouraisee kun ajattelen merten pohjissa lojuneita hylkyjä, uppotukkeja ja muuta kamaa. Kiinnostavia asioita sinällään, mutta jotenkin tunne vatsassani on sama kun ajattelee avaruutta.

2. Pidän eläimistä enemmän kuin ihmisistä. Tosin pidäin joistain ihmisistä enemmän kuin eläimistä.

3. Rakastan hyvää ruokaa, ei varmaan kenellekään yllätys. Silti minulla on kaksi ruokaperversiota, pidän oikeasti ja kovasti Saarioisten rusinallisesta maksalaatikosta ja Bona lastenruoan Spaghetti jauhelihakastikkeesta. Molemmat ehdottomasti kylmänä, muuten homma ei toimi.

4.Olen kamalan kärsimätön. Erityisesti jos joudun odottamaan/tuhlaamaan aikaa jonkun muun takia. Tällä tarkoitan sitä että pääni on räjähtämäisillään jos osallistun esimerkiksi jollekin kursille ja homma ei etene tehokkaasti ja napakasti ja hyödyllisesti. Haluan itse päättää mihin aikani laitan (minulla on siis yksi yrittäjälle hyvä ominaisuus!). Tuhlaan mielelläni aikaa ystäviini, kärsimätömyyteni ei ulotu läheisiin ihmisiin, paitsi itseeni.

5. Teen työni aikataulumustavalkoisesti. Joko laiskottelen tai teen hommia kamalalla kiireellä. Ilman kamalaa kiirettä jään laiskottelemaan sohvalle, lukemaan kirjoja, tai blogeja, surffaamaan turhuuksia-reseptejä-kynsilakkoja, lääräämään puhelimessa ystävieni kanssa. En ikinä osaa tehdä töitä tasaisesti ja siististi aikaani jakaen. Toisaalta minun on päästävä tiettyyn mielentilaan maalatessani ja se tulee tiiviissä työtahdissa parhaiten (pidän töistä joissa saan tehdä kunnolla hommia ja haastaa itseni, hengailutyöt olisivat kamalan pitkäpiimäisiä ja päivien tunnit tahmoisivat tervassa). Enkä kyllä ole kohtuuden naisia juuri missään muussakaan (paitsi alkoholin juomisessa).

6. Olen ehdottomasti iltayöihminen. Aamulla aikaisin minusta ei ole mihinkään, herään hitaasti ja elvyn vielä hitaammin. Siksi saan itseni työhuoneelle vasta puolen päivän maissa ja paras työaika alkaa vasta kahden aikoihin ja kestää iltamyöhään. Menen nukkumaan vasta pikkutunneilla ja herään myöhään ilman herätyskelloa. Minusta luksusta potenssiin sata.

7. Sekoitan oikean ja vasemman säännöllisesti. Huidon oikealle ja sanon vasemmalle. Minun pitää pysähtyä miettimään kumpi on kumpi jos meinaan varmasti sanoa asian oikein. Muuten suusta tulee sattumanvaraisesti toinen. Samaa laatua on varmaan se että puhun kamalan nopeasti jos innostun jostain, silloin liitän sanoja yhteen jolloin esimerkiksi huulihalkiosta tulee huulio.

Seuraavaksi asiaan kuuluu jatkaa tämä tunnustus seitsämälle lempibloggaajalle. Kunnian saavat Minna blogista Bostoninterrieri Maija 6 kumppanit, Marja Muna minä ja poikanen, Ruostevilla, MiaO kurkistaa Kiinaan, Jemory, Kirjailijan häiriöklinikka ja Vilijonkka (jonka ottamat Kiinakuvat ovat sangen kiehtovia). Osa näistä ihanaisista bloggaajista ovat saaneet näitä tunnustuksia jo niin usein ettei tunnustamiset varmaan enää kiinnosta, mutta kiitän heitä kuitenkin iloa tuottavasta uurastuksestaan, tässä ja täten!

10 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Voi kiitos!
Minulla on muuten sama ongelma oikean ja vasemman kanssa. Olen ajatellut sen johtuvan siitä, että olen sekakätinen, mutta sinulla ei ilmeisesti ole tätä taipumusta. Minä esimerkiksi kirjoitan oikealla kädellä, ja piirrän vasemmalla. Jos tarvitsen voimaa, käytän oikeaa, jos tarkkuutta, käytän vasenta. Puheessa on myös joskus ongelmia. Kun pitäisi sanoa aurinko, sanon kuu. Sitten kyllä huomaan itse heti, ja korjaan. Olen ajatellut, että aivoissa on jokin piuha väärässä paikassa.

Anna kirjoitti...

Olipa hauskaa että näit tekstin, en saanut sinulle eilen viestiä läpi jossa olisin tunnustanut antaneeni sinulle tunnustuksen.

Mielenkiintoista että kirjoitat ja piirrät eri käsillä. Tarvitsetko enemmän voimaa kirjoittamiseen kuin piirtämiseen? :)

Hauska kuulla että jollakin muulla on piuhat sekaisin päässä lisäkseni. Minulla monesti menee synonyymit päässä sekaisin kun puhun, saatan sanoa esimerkiksi pou kun piti sanoa joko puu, tai koivu.

Vilijonkka kirjoitti...

Voi lämmin kiitos! Ja luulenpa ettei kukaan ihminen (tai siis blogi) voi saada liikaa kiitosta! Se ilahduttaa aina jos kuulee jonkun tykkävän tai saavan jotain, tässä tapauksessa blogista, vaikka oikeastaan sitä varsin omahyväisesti vain itselle tekeekin.

Kaunista syksyn jatkoa sinulle, Anna, ja mukavia bloggaushetkiä!

Kirsti kirjoitti...

Heh, piirtäminen vaatii tarkuutta, siksi teen sitä vasemmalla. Myös ikkunapokien ym. kohteiden maalaaminen pitää suorittaa vasemmalla, ja myös sopan lusikoin suuhun vasemmalla, muuten se ilmeisesti heilahtaisi rinnuksille. Vasaraa, saksia, lapiota jne käyttelen oikeakätisesti:-)

MiaO kirjoitti...

Voi kiitos Anna, olipas ihana saada tuollainen tunnustus. :) Mina puolestani haluan antaa tunnustusta sinun blogillesi. Ihailen sinun taitoasi kirjoittaa. Kaytat kielta jannittavan vivahteikkaasti ja havannoit maailmaa omintakeisella tavalla. Monesti juttujasi lueskellessani havahdun itsekin katsomaan eteeni uudella tavalla. Viipyillen. Kiitos havahduttamisesta! Tarinoihisi jatkossakin uppoutuen, MiaO

Anna kirjoitti...

Vilijonkka, kaunista syksyä sinne kaukomaillekin!

Kirsti, minusta on edelleenkin äärimmäisen kiinnostavaa ja hauskaa että teet eri asiat, eri tarkkuutta vaativat asiat, eri käsillä. Sinähän ikäänkuin säästät voimiasi kun jaat ne noin tasapuolisesti :)

MiaO, kiitos kauniista sanoistasi, minusta yksi kauniimmista asioista ikinä joita olen itsestäni kuullut :) Odottelen sinun kirjoituksiasi kovasti.

Minna kirjoitti...

Just luin jostain, että vasemman ja oikean sekoittavien kannattaa ostaa autoksi VOLVO.

Kiitti tunnustuksesta, Anna <3

PS. Sanavahvistus bleday. Sellanen mulla oli eilen.

Anna kirjoitti...

Vai Volvo, kiinnostava olisi tietää miten se auttaa asiaa.

Eihän tänään ole enää bleday? Soita jos on.

Minna kirjoitti...

Ratissa lukee sit VOLVO, ja siitä voi kätevästi tsekata vasemman ja oikean.

Tänään oli hyvä päivä. Greit!

Anna kirjoitti...

Aaahhahhaaahhaa, hitsi miten hitaalla käyn... Halvemmalla pääsee jos ostaa Magic markerin ja kirjottaa tuulilasiin tai rattiin.