lauantai 28. marraskuuta 2009

Uusioimista

Tämäkin lauantai vierähtää työhuoneella kovassa touhussa. Vettä sataa kaatamalla joten mikäpäs tässä maalaillessa. Talossa on hiljaista ja rauhallista, hyvää musiikkia, herkullinen lounas ja inspiroivia värejä. Hullumminkin voisi 'vapaapäiviä' viettää.

Kaffitauolla löysin hauskan idean vanhojen matkalaukkujen kierrättämiseen täältä. Tätä pitää kokeilla heti kun on aikaa. Vaikka yleensä käy niin ettei kissoille kelpaa mikään heitä varten hommattu juttu. Parhaat makuupaikat löytyy taittelemista odottavien puhtaiden pyykkien päällä (varmasti sen mustan paidan päältä), sängystä tyynyltä, aukijääneistä laukuista, tai sohvalta torkkupeitteen päältä juuri kun itse haluaisi käpertyä lukemaan kirjaa lämpimästi täkin alle.



Värit on kivasti His and Hers

Teemasta aasinsillalla ystäväni ihanaan Uusi-O yritykseen. Susanna uudistaa vanhat huonekalut uudella ja hauskalla tavalla. Katsokaa vaikka:

Elvis Tv-taso


Vihreä ruokailuryhmä


Kulkurin Valssi-tuoli


Pieni kaappi


Urheiluaiheinen sohvapöytä

Uusi-O:n sivuilta löytyy Galleria ja sieltä lisää kuvia. Erityisen hauskaa on nähdä huonekalut ennen ja jälkeen. Mm. ylläoleva pöytä on IKEA:n ikitylsä Lack-pöytä. Eipä uskoisi, niin kiva se on nyt. Uusi-O:sta voi ostaa valmiiksi uusioituja mööpeleitä, mutta voit viedä sinne myös omat vanhat ehostusta kaipaavat systeemisi. Uusioiminen voidaan tehdä mieliaiheellasi, tai omien ideoiden puutteessa voit luottaa Susannan ammattitaitoiseen ideointikykyyn. Ja taas luonto kiittää!

Ei kommentteja: