torstai 26. marraskuuta 2009

Askarteluvinkki

Touhellan täyttä vauhtia joulukiireissäni, ensi viikolla aikaa kuluu Helsingin Wanhan Sataman naisten Joulummyyjäisissä, ja tilauksiakin jonottaa (en valita, kivaa hommaa tämä on). Väliin sattuu Koti ja Keitiö-lehden kuvaus, sekin hauskaa. Aikaa ei tänne kirjoitteluun juuri jää, mutta laitan tämän päivän postauksena iloksenne englannin kielisen linkin superaskartelijan pajaan "Just Somethin I Made". Itse intoudun harvoin askartelemaan (pidän suuremman mittakaavan hommista enemmän), mutta sivuilla on tarjolla hauskoja joulujahjaideoita.

Symppaan joululahja-askartelua. Kun olin lapsi askartelimme mamán kanssa lahjat ja joulutervehdykset lähipiirille, meillä oli hauskaa ja joulutunnelma oli huipussaan. Suosittelen, yhdessä on kiva puuhailla.


Hauskoja kynttilöitä omilla etiketeillä koristeltuina. Kuvat voi skannata (tai tehdä grafiikkaohjelmalla tietsikalla), ja tulostaa himmeälle läpikuultavalle 'maitopaperille'.


Tässä tulostus on tehty siirtokuva-arkille. Arkki silitetään kankaalle ja kas, pesunkestävä kassi on valmis.

Siirtokuvatulosteet voi myös ommella pussukoiksi. Hauska idea lastenhuoneeseen, kuvat voi skannata lapsen lempparisatukirjasta.



Ei kommentteja: